arrow_drop_up arrow_drop_down

Het is  echt DE tijd om in actie te komen!

Je hoofd en hart de ruimte geven. Start NU!!

Weet je niet waar je moet beginnen?

Ik help je graag verder!

Gratis intake gesprek - 06 41765430

Vraag een gratis intake gesprek aan via bovenstaand nummer of het formulier op deze pagina.

Laat je gegevens achter.

We kijken samen naar jouw situatie.

Welke knelpunten ervaar jij? Waar wil je naartoe?

Hoe kunnen we dit aanpakken?

Online coaching in het opruimen

Ik kan je online coachen in het opruimen.

In een tempo wat bij jou past maken we afspraken om de afgelopen periode door te nemen. Waar liep je tegenaan? Hoe ben je daar mee omgegaan of wat waren je oplossingen? Wat wil je de komende tijd doen? Hoeveel tijd trek je ervoor uit? Tussendoor kun je altijd contact houden via mail of whats app.

Opruimen bij jou thuis

Ik kan een halve of hele dag opruimen bij jou thuis, samen met jou maak ik een plan van aanpak.
Tijdens een telefonische intake maken we een afspraak voor een hele of halve dag. Dan kom ik bij je en pakken we samen aan. Ik maak gebruik van o.a. de methode van Marie Kondo. Ik draag zorg voor een bepaald tempo, zodat er voortgang blijft. 

Als je heel hard wilt gaan en hier b.v. 5 aaneensluitende dagen vrij voor kunt nemen, dan gaan we in 5 dagen je hele huis door!

Opruimen met hoofd en hart

Opgeruimd staat…… voor balans tussen Hoofd en Hart!

Inspiratiebronnen zijn Dadi Janki (zie eerste blog op deze site) en Marie Kondo (zie video homepage). In de Konmari-methode, zoals Marie dat noemt, leer je om je Hart te gebruiken om te beslissen wat je wegdoet, en je Hoofd om te beslissen hoe je, wat je overhoudt, opbergt.

Workshop 'Ruimte creëren in Hoofd en Hart'

Voor diegenen, die liever eerst zelf aan de slag gaan geef ik workshops.

2018 is half voorbij! Krijg jij ook de kriebels om nog zoveel mogelijk uit de tweede helft van het jaar te halen? Dan bied ik je de workshop 'Baas in eigen Huis' aan. In deze workshop krijg je door zelfonderzoek en uitwisseling meer voeling met dit onderwerp. Waarom zou je het doen? Waarom doe je het niet? 


Jouw investering: € 35,- incl. BTW

Locatie: Lisplein 17, Rotterdam Noord

Geef je hier op!  Je krijgt per email een bevestiging en informatie over betaling.


Een pakket op maat!

In overleg stellen we samen een pakket op maat op!

Bel  (06-41765430) of mail me (roosnabben@gmail.com)  of druk op de knop onderaan deze pagina voor een gratis intake en we spreken af wat voor jou een pakket op maat zou zijn.

Ben je het ook zo beu om tegen die volle kasten aan te kijken en je stapels papieren te zien groeien? Zit je ’s avonds op de bank in je huis tegen de chaos aan te kijken, maar lukte het ook dit jaar niet het aan te pakken? Snak je naar rust en ruimte in je huis, maar ook in je leven? Vraag een gratis intake gesprek aan!

Mijn passie voor opruimen

Ik heb jarenlange ervaring opgedaan met opruimen in verschillende huizen, groot en klein, verschillende gezinssamenstellingen, met en zonder kinderen, arm en rijk, verschillende culturen en religies….. In mijn eigen huis pas ik voortdurend de principes van opruimen toe.


Vanuit deze ervaring kan ik jou helpen!

Empowerment van jou in wat je met jezelf en dus met je huis wil of omgekeerd!

Je komt in actie en maakt een doorbraak!


Met elke klant begin ik eerst te visualiseren hoe het eruit ziet als het klaar is……


Dan begint het traject, afhankelijk van wat jij precies wil en ondersteund door mijn ervaring. In het opbouwen van die ervaring hebben, behalve mijn moeder, twee belangrijke vrouwen een rol gespeeld.

Dadi Janki is over de 100 nu en nog steeds kraakhelder. Zij heeft mij een groot voorbeeld van ‘Decluttering’ gegeven en nog….. En Marie Kondo met haar unieke benadering van ‘Does it spark joy!’ Puur maatwerk (vanuit het hart) in het wegdoen van spullen en hoofdwerk in het opruimen van wat over is (wat is er mogelijk in je huis).

Testimonials

Dankjewel voor je inspiratie!

Toen je binnenkwam was de rust die je uitstraalde al voelbaar. En binnen een paar dagen hing die rust ook in ons huis…... 


Dank je wel voor je inspiratie, voor je zijn. 


Dankzij jou hebben we de start kunnen maken waar ik op hoopte!

Mara

Met andere ogen naar je spullen kijken

Ik heb Roos de regie gegeven, daardoor kijk je met andere ogen naar je eigen spullen, geweldig! Het zijn maar spullen die er allemaal zijn, staan en liggen……ze liggen niks te doen, te wachten op nieuw leven. Resultaat – ik voel me opgeruimd, vrolijk en een stuk lichter…….Dank je wel Roos.

Annemarie

Bedankt voor de wijze lessen

Dankbaar ben ik dat je in ons leven bent gekomen. Iedere ochtend als de deur openging, voelde voor mij als een thuiskomen. Dankbaar voor de wijze lessen die je me gaf. Bedankt voor je warmte, liefde en toewijding Roos!

Ik zal je wijzen lessen zeker nog vaak toepassen!

Jolanda

Hoe ziet dat er praktisch uit?

Roos Nabben helpt je met haar inzicht en geduld om de vicieuze cirkel van lethargie te doorbreken en om te zetten in daadkracht. Hierdoor ben je in staat om binnen een paar dagen je huis een complete energie-boost te geven met een duurzaam resultaat. Maak je los van overbodige spullen en ruim op wat je wilt houden. Geef spullen een logische plek in je huis. Kortom: repareer, saneer en categoriseer. Hiermee verhoog je de kwaliteit van je leven vanuit de basis, je huis

Direct een intake gesprek aanvragen