arrow_drop_up arrow_drop_down

Testimonials

over Roos Nabben

200+

tevreden klanten

20+

jaar ervaring

200+

workshops gegeven

Alleen had ik dit niet gedaan!

‘……..3 weken voor mijn verhuizing. Roos komt langs voor een informatief gesprek en vertelt in alle rust de mogelijkheden van het opruimen en de rust die dit creëert in huis. Voor mij was het van groot belang dat ik een schifting maakte in mijn spullen, maar waar moest ik beginnen!!??

Als test zijn we door een mand met kleding gegaan om te ervaren wat en hoe het werkt.

Mijn doel was, Liefst de helft weg en dan verhuizen! Eén week voor de verhuizing hebben we een afspraak gemaakt voor een dagdeel opruimen in de schuur en door mijn werkkamer gaan. Ik heb Roos de regie gegeven, daardoor kijk je met andere ogen naar je eigen spullen, geweldig! Het zijn maar spullen die er allemaal zijn, staan en liggen……ze liggen niks te doen, te wachten op nieuw leven. Uiteindelijk is er een vrachtwagen met spullen naar de kringloop gegaan en 2 volle auto’s naar de milieu straat.

Resultaat – ik voel me opgeruimd, vrolijk en een stuk lichter…….
Dank je wel Roos. Alleen had ik dit niet gedaan!’


Annemarie ter Haar - januari 2016

Bij “Roos Nabben creëert ruimte” heb ik gekozen voor een Pakket op Maat

In mijn eentje was ik al jaren aan het ploeteren om mijn huis op orde te krijgen en er een fijne woonruimte van te maken

Als ik mijn kasten inkeek zonk de moed mij in de schoenen. En mijn studeerkamer was alleen nog maar een onoverzichtelijke brei van mappen, boeken en stapels papieren.

Heel ongezellig. Mijn excuus dat ik het te druk had hield geen stand meer; zo wilde ik niet meer verder!

Maar zomaar iemand inhuren om het voor mij te doen vond ik eng; dit ging vast kapitalen kosten en iemand zo maar toelaten tot mijn privédomein?

 

Tot ik Roos Nabben tegenkwam die voor zichzelf werkt als opruimcoach. Zij is een integer persoon en met haar kon ik goede afspraken maken. Voor mij te overzien.


Mijn huis moest niet alleen opgeruimd worden, maar ook gereorganiseerd.  Ik wist dat Roos met 30 jaar ervaring alle mogelijke woonsituaties al had meegemaakt. Dus die van mij viel dan nog mee.  

We zijn mijn hele huis doorgegaan, stap voor stap, van kleding tot en met sentimentele spullen. Het accent lag op de voortgang. Als ik wilde ophouden, dan wist Roos met haar tomeloze energie mij toch mee te krijgen en alles aan te pakken.

 

Roos denkt vooruit en houdt rekening met wat jij nodig hebt in je huis. Door mijn spullen te categoriseren en overzicht te creëren, nam ook mijn vermogen toe om sneller beslissingen te nemen; wat moet ik houden, wat kan weg.


Er zijn 15 volle dozen en zakken het huis uitgegaan! En iedere keer voelde ik me lichter worden. Alles wat overbleef heb ik een plek kunnen geven.

 

Tijdens het opruimen kwam ook het geestelijke proces aan bod. Van sentimentele spullen uit het verleden kon ik inmiddels afstand doen?


Maar ook : ‘hoe leer ik mijn dochtertje op te ruimen op een leuke manier?’


Van het hele proces kreeg ik nieuwe positieve energie. 


Je stapt gewoon heel anders je huis binnen en het oogt veel uitnodigender.

Als er nu rommel is, ruim ik het snel en makkelijk op in plaats van t weg te bergen achter een deurtje.

 

Monique van der Hart - oktober 2017


‘……….Toen je binnenkwam was de rust die je uitstraalde al voelbaar. En binnen een paar dagen hing die rust ook in ons huis…… Dank je wel voor je inspiratie, voor je zijn. Dankzij jou hebben we de start kunnen maken waar ik op hoopte.….’

Mara 2014

Van uitstel is geen afstel gekomen!

‘Eerst vorig jaar 1 kamer samen gedaan. Al maanden plezier van gehad en vastbesloten kunnen zijn om het ruim, geordend en schoon te houden. 


Het had tevens een uitwerking op andere delen van het huis. Het gezamenlijke volgende project – de zolder – was letterlijk en figuurlijk een zware last boven mijn hoofd….. Van uitstel is gelukkig geen afstel gekomen. 


Het hele huis voelt schoner, ruimer en lichter. Tegen het stof verzamelen is het motto nu NIETS op de vloer. Na alle overbodige meubels en apparaten hou ik een bal-zaal over waar ik heus zelfs met m’n voetjes van de vloer kan gaan! 


Dank Roos, voor de vele tips, de aanmoediging, het doorpakken, het zware tillen, en mega kilo’s afvoeren! Ik ervaar nu al dat het me inspireert op andere plekken in huis, in de auto en op het werk.’


Tine april 2016

Wat kortere reacties

‘……….Je liefde, licht en wijsheid zijn een enorme impuls en steun in de rug geweest……’

Femmy 2014

‘…..Your calm, experienced and philosophical approach has really helped us……….. Thank you so incredibly much for helping us…………’

Laura juni 2012

‘……Je bent de rust zelve, wat erg prettig is. Je stelt mensen op hun gemak, we konden alles vragen, je toonde interesse, gaf advies…..’

Judith maart 2009

‘……Thank you for taking such good care of all of us. You are a very special lady and your help and peace made it all possible…’

Mai Dec 2009

’….Dankbaar ben ik dat je in ons leven bent gekomen. Iedere ochtend als de deur openging, voelde voor mij als een thuiskomen. Dankbaar voor de wijze lessen die je me gaf. Bedankt voor je warmte, liefde en toewijding……’

Jolanda 2008